top of page
HOME

Particulier PUNT

Event | Diner | Iets te vieren | Workshops

Particulier PUNT 

PUNT is dé plek voor jouw evenement, feest, borrel, diner of andere bijeenkomst. Onze ruimtes zijn flexibel in te delen, waardoor we van alles mogelijk kunnen maken. Iets te vieren? Jullie trouwdag, (besloten) feest, borrel, diner, jubileum of gewoon samen proosten op het leven: bij PUNT ben je aan het juiste adres.

Ze zeggen altijd dat je zelf de slingers op moet hangen, maar bij PUNT doen wij dat natuurlijk voor je. We kleden de ruimte aan tot in de… juist: PUNTjes. PUNT beschikt over twee ruimtes die onafhankelijk van elkaar te huur zijn. Zowel grote als kleinere groepen kunnen daarom bij ons terecht: PUNT is altijd aan te passen op jouw wensen.

Wij zorgen voor een aankleding die het plaatje compleet maakt. Beide ruimtes zijn lekker licht en we houden van een verrassende finishing touch. Ook groen vinden we belangrijk: bij PUNT vind je altijd verse bloemen en planten, verspreid door beide ruimtes. Inclusief verrijdbare (enorme) boom op wielen. Omdat het kan.

Ook voor grote groepen 

Op zoek naar een locatie waar je jouw feest, voorstelling of borrel kunt geven? Die heb je nu gevonden! PUNT is dé plek om bijeenkomsten voor grote groepen te organiseren. Als het nodig is bouwen we zelfs onze eigen dansvloer en regelen we een cocktailbar voor je. We creëren de sfeer die past bij jouw evenement of feest, van een paarse loper voor de deur tot toiletpapier in jouw favoriete kleur.

Evenementen

Jouw evenement wordt nog onvergetelijker bij PUNT!

Prive ETENTJE

Soms is dineren of lunchen op een plek anders dan een restaurant erg inspirerend.

Workshops

Een teamuitje of vergadering met een creatieve workshop maak je het helemaal compleet

Iets te vieren

Een borrel, familieuitje, (besloten) feest, diner of gewoon een gezellige borrel waar iedereen welkom is: 

bottom of page