top of page
locatie-web.png
HOME

PAKHUIS

Raamstraat 59, 7411 CT Deventer (Raambuurt)

PAKHUIS

Raamstraat 59, 7411 CT Deventer (Raambuurt)

 

Dit rijksmonument heeft een rijke geschiedenis en dat is ook vanbinnen goed te zien aan de karakteristieke balken en oude ramen. In beide verrassend ruime en sfeervolle zalen kun je vergaderen in stijl, in kleinere groepen. Huur je De Gieterij? Dan wordt De Maalderij op dat moment niet verhuurd, en andersom. De ruimtes zijn ook gecombineerd te huur.

Faciliteiten

 • Wifi

 • Beamer, HDMI-kabel & audio in beide ruimtes

 • Flipover & stiften in beide ruimtes

 • Pennen & schrijfblokken in beide ruimtes

 • Keuken

 • Uitstekend verzorgde toiletten

 • Openslaande deuren naar buitenruimte

 • Betaald parkeren voor de deur en 3 grote parkeerterreinen op 1 minuut lopen (dagkaart €6,50 - €9,00)

Schermafbeelding 2019-11-09 om 10.44.05.

De Maalderij

Grote zaal

Capaciteit: tot ca. 30 personen

Deze sfeervol verlichte ruimte met perfecte akoestiek is geschikt voor groepen tot ca. 30 personen. Het is een riante zaal die we op verschillende manieren in kunnen delen, waardoor er alle ruimte is voor een presentatie, netwerkbijeenkomst, vergadering, clinic of training. 

v.a. een dagdeel:

v.a. €150

2 dagdelen: v.a.€ 265 

Schermafbeelding 2019-11-09 om 10.44.12.

De Gieterij

Kleine zaal

Capaciteit: tot c.a 10 personen

De Gieterij bevindt zich in de keuken, heeft een prachtig authentiek karakter en is bij uitstek geschikt voor groepen tot ca. 10 personen die van een robuuste tafel gebruik willen maken. Om te vergaderen, een presentatie te geven of een trainingsdag te volgen bijvoorbeeld.

v.a een dagdeel

v.a. €125

2 dagdelen: v.a. € 165 

Schermafbeelding 2019-11-09 om 10.44.23.

PAKHUIS XL 

Hele pand

Capaciteit: tot ca. 50 personen

Pakhuis XL is een combinatie van De Gieterij en De Maalderij. De Gieterij is de keuken en kijkt uit op De Maalderij. Pakhuis XL is de ideale plek als er binnen een grote groep behoefte is aan een ruimte waar een kleinere groep zich af kan zonderen. Ook heb je hier de beschikking over een buitenruimte.

v.a. een dagdeel

v.a. €275

2 dagdelen: v.a. € 430 

Catering naar wens

Bij PUNT hebben we koffie, thee, water, bruisend water met een smaakje, sappen, frisdranken, bier en wijn. We hebben gekozen voor een bewust blikconcept voor het bier en de frisdranken, waarbij we ook aan biologische opties hebben gedacht.

 

Na een paar uur vergaderen trek in een snack of 4-uurtje? Dan kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, nootjes, olijven, energierepen, fruit, snoep of chocoladerepen. PUNT heeft voor ieder wat wils!

 

Liever een compleet verzorgd ontbijt of diner, een uitgebreide lunch of gezellige borrel met heerlijke hapjes? Ook op dit gebied is (bijna) alles mogelijk. Het is altijd maatwerk. Neem contact met ons op, we nemen graag de mogelijkheden met je door!

 

PUNT werkt graag met dagverse producten. We werken samen met verschillende cateraars, waaronder:

 • No. 11 Inspired bij Jackies: voor onder andere buitengewone broodplanken met een wow-effect!

 • Broodbode Deventer: voor bijvoorbeeld heerlijke belegde desembroodjes die je ook zonder bordje kunt eten

 • Warmoes: voor biologisch en lokaal genieten!

 

Uiteraard kunnen we rekening houden met specifieke dieetwensen, allergieën (gluten, noten) of bepaalde voorkeuren (vegetarisch, vegan). Geef dit van tevoren even aan!

bottom of page