• PUNT

BIJEENKOMEN IN 2021


Op dit moment is het organiseren van een fysieke bijeenkomst niet aan te raden, maar wij kijken wel alvast met een frisse blik uit naar 2021. Onze locatie heeft perfecte omstandigheden om veilig bijeentekomen op 1,5 meter in onze 2 ruimtes met goede ventilatie.


Neem gerust contact op met Egbert of Laurien om de mogelijkheden voor het nieuwe jaar te bespreken.


Wij werken strikt volgens de RIVM-richtlijnen. Bij PUNT is het mogelijk elkaar 'zittend in kleine groepjes aan tafels op 1,5 meter tot max. 30 personen' te treffen, spreken en bijeentekomen.

Voordelen van PUNT

Wij beschikken over een ruime zaal van 120m2 en een bar-ruimte van 60m2, beide met een 7 meter hoog plafond. We hanteren een duidelijke eenrichtingsrouting, waardoor gasten elkaar niet kruisen bij het halen van dranken en eten in de bar-ruimte of bij een toiletbezoek. Het is natuurlijk ook mogelijk om buiten op ons terras te zitten. We beschikken over een aan- en afvoersysteem van verse lucht en we kunnen onze schuifpui openzetten, wat zorgt voor nog meer bewegingsruimte voor onze gasten.

We hebben verschillende opstellingen beschikbaar (link naar plattegronden) met inachtneming van 1,5 meter afstand. 

PUNT-tip: Gasten ontvangen via extra groot beeldscherm!

Bij PUNT is het mogelijk om via beeldbellen gasten op 1 van onze 2 grote schermen te laten deelnemen aan de bijeenkomst. (wel zelf zorgen voor laptop, webcam en eventuele microfoon en speakers) 


Ons PUNT Café aan de Haven is (als de regels het toe staan) van maandag tot vrijdag van 11:00 tot 17:00 geopend met terras & 2Go.

We hebben lunch van eigen cafékaart en op reservering van de Broodbode of No.11 en op vrijdagavond gaan we nog wat langer door dan 17:00 uur met een borrel & daghap op reservering.  Zie nieuws en volg ons @locatiepunt voor meer info...of word lid van de WhatsAPP PuntApp.


Mogelijkheden bij PUNT

Wij blijven (waar weer mogelijk) natuurlijk diverse (besloten) groepen ontvangen. Het aantal (onder de 30) is altijd afhankelijk van de opstelling. Het is mogelijk de gasten over onze 2 ruimtes te verdelen of andere locaties bij ons in de buurt in te zetten als er behoefte is aan meer ruimte.