top of page
  • Foto van schrijverPUNT

Agenda: Eetcafé deze maand

Bijgewerkt op: 20 mrt.


Hieronder de maand agenda voor komende maand met het broodje/salade van de week, soep van de maand en we sluiten de week op vrijdag af met een heerlijk Eetcafé met 3 keuze gerechten: vis, vlees en vega(n),


We zijn van maandag tot vrijdag geopend voor lunch* van 11:00 - 17:00 en op vrijdag gaan we door tot 21:00 met 3 keuzes maaltijden!

(*met uitzondering van besloten groepen)


WORD HIER LID VAN de PUNTWhatsAppGROEP






Maandag - donderdag 11:00 - 17:00 uur OPEN

voor: Koffie | Gebak | Lunch | Borrel (ook afhaal mogelijk)

Vrijdag 11:00-21:00 uur OPEN Lunch

+ Elke Vrijdagavond: Eetcafé (ook afhaal mogelijk)


AGENDA PUNT.

SOEP van de maand:

  • Maart: Savooiekoolsoep met spekjes (kan ook vegetarisch)

  • April: ROMIGE ZONGEDROOGDE TOMATEN SOEP

Broodjes van de week:

  • 20 t/m 24 maart Wortel hotdog

  • 27 t/m 31 maart Ossenworst met augurk

  • 31 maart Podcsasters LIVE

  • v.a. April 2023: > Nieuwe Lunchkaart <

  • 3 t/m 7 april 2023 Broodje v/d week: Huisgemaakte ei-komkommersalade

  • 7 april: Podcasters LIVE!

  • 10 April 2023: 2de Paasdag Gesloten

  • 11 t/m 14 april 2023 Broodje v/d week: Scampi met taugé, radijs & tomaat

  • 17 t/m 21 april 2023 Broodje v/d week: Chorizo, manchego & olijven

  • 24 t/m 28 april 2023 Broodje v/d week: Frisse PUNT Caprese

VRIJDAGAVOND PUNT Eetcafé:


Voorgerechten:

  • Brood met dips (v) € 6,50

  • Zalm carpaccio € 7,50

  • Salade Pompoen (vegan) € 7,50

  • Soep van de maand (v) € 4,50 Februari: Rode bieten soep met geitenkaas creme Maart: Savooiekoolsoep met spekjes (kan ook vegetarisch)

Hoofdgerechten:

Elke maand 3 andere gerechten,

in maart 2023:

Vlees: Bavette met gemarineerde schorseneren,

spinazie, krieltjes & perzik-kruidensaus € 19,50

Vis: Rode poon met gemarineerde, schorseneren, spinazie, krieltjes

& een Parmezaan-kruidensaus. € 19,50

Vega: Gefrituurde bloemkool & kikkererwten, perzik,

grapefruit met naanbrood & bieten hummus. (v) € 19,50


Dessert:

Verrassing dessert van de dag € 4,75

Sorbet IJS diverse smaken (per bol) € 2,00


Menu kaart APRIL 2023:


Voorgerechten:

Brood met dips (v) € 6,50

Zalmcarpaccio € 7,50

Parmaham & Suikermeloen € 7,50

Gegrilde zomergroenten & pitten(vegan) € 7,50

Soep van de maand (v) € 4,50

April: Romige zongedroogde tomaten soep


Hoofdgerechten:

Elke maand 3 andere gerechten, in april 2023: € 19,50 p.p.

Vlees: Sticky Shortrib met asperge, zoete aardappeltatin + gemengde salade

Vis: Zeebaars met garnalenspies in venkelsaus, asperge, zoete aardappeltatin + gemengde salade

Vega: Lauwwarme salade van asperges, postelein, doperwten, radijs, grapefruit, amandelen + zoeteaardappeltatin (v)


Zie voor andere maaltijden onze menukaart zoals;

Fish & Chips, maaltijdsalades & de maaltijd borrelplank.


Dessert:

Verrassing dessert van de dag € 4,75

Sorbet IJS diverse smaken (per bol) € 2,00


Heel graag reserveren of bestellen via 0570 594465 of mail je vraag naar: punt@locatiepunt.nl

- ook 2-go mogelijk -


Je kan elke middag natuurlijk ook je week afsluiten bij PUNT met een borrel en borrelplanken. En van maandag tot vrijdag zijn we open voor lunch!


WORD LID VAN de PUNTWhatsAppGROEP:

Je ontvangt via deze app alleen nieuwsberichten, lunch opties, events en andere nieuwtjes van ons. Reageren kan alleen persoonlijk naar ons. Dus geen berichten van anderen in deze app-groep! Klik hier




bottom of page