• PUNT

Kom werken aan de Haven!


Kok!

Wij zoeken jou!


Wij zijn een doordeweeks lunch cafe en op vrijdag daghap café maar vooral event locatie voor diverse groepsevenementen met lunches, borrelhappen, diners, buffetten en live cooking events.


Wij zoeken een flexibel kok, die diverse diensten kan draaien. Dit kan op freelance basis zijn maar liever op basis van een arbeidscontract.


Kom je net van de koksopleiding? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.


Café is geopend van maandag t/m donderdag 11.00 tot 17.00 uur, vrijdag 11.00 tot 21.00 uur. Evenementen worden geboekt en kunnen ook soms plaatsvinden op de zaterdag en zondag en in de avonduren van de week.


Wat verzorgd onze keuken?

Lunch, warme maaltijden, gebak en borrelhappen voor onze café gasten en voor onze besloten groepen, Op vrijdag hebben we Daghap Diner Café, en andere dagen draaien we verschillende cateringen voor besloten groepen/evenementen in en om PUNT.


Gastvrouw/heer!

Wij zoeken jou!


Kan jij werken op doordeweekse dagen, vrijdagavond en soms de weekenden? Op oproepbasis of vaste uren? Dan zoeken we jou als alleskunner bij PUNT!


Het werk is divers.. je activiteiten zijn in de bar, op het terras, bediening van gasten, keukenwerkzaamheden, schoonmaak & op- om- & afbouwen van het interieur van de evenementen.


Wij zoeken ook!

Seizoenwerkers voor de bar,

bediening, afwas & keukenhulp!


Meer weten?

Bel 0570 59 44 65 en/of we maken een afspraak!


Dus heb je energie voor tien, ben je goedlachs, gastvrij en heb je spierballen & doorzettingsvermogen en zin om in een creatief familie bedrijf te werken, waar ook de eigenaren zelf meelopen op de werkvloer?


Stuur dan je cv en motivatie en dagen dat je oproepbaar bent naar punt@locatiepunt.nl


Laurien & Egbert


Creatieve Event Locatie | PUNT | Café aan de haven

Havenkwartier Deventer