locatie-web.png
 

LOCATIES

PUNT | PAKHUIS | SPACE

Locaties in Deventer

Al onze locaties zijn flexibel in te richten. Je kunt de inrichting van tevoren zelf bepalen en deze staat klaar bij binnenkomst.

 

De capaciteit per locatie is afhankelijk van de indeling en het doel van de dag. Ook is het mogelijk om onze locaties 100% privé af te huren. Boek je één ruimte in Pakhuis of Space? Dan wordt de andere ruimte niet verhuurd. Wil je Locatie PUNT exclusief afhuren? Kies dan voor PUNT XL of PUNT XXL.

 

De locaties zijn te boeken vanaf 1 dagdeel (4 uur) en op alle locaties is het mogelijk het evenement aan te vullen met catering naar wens!

LOCATIE PUNT.

Scheepvaartstraat 7, Havenkwartier Deventer

Capaciteit: 150+ personen

Locatie PUNT bevindt zich in de punt van de Bodenloods in het Havenkwartier en bestaat uit de zalen NoordPUNT en OostPUNT. Het industriële pand is flink verbouwd. Wel hebben we een deel van de industriële ramen kunnen behouden en de oude blauwe schuifdeur hangt nu binnen als eyecatcher. De industriële sfeer is ook binnen nog goed te voelen en wordt versterkt door de betonnen vloer en het hoge gebogen betonnen plafond. 

PAKHUIS.

Raamstraat 59, Raambuurt Deventer

Capaciteit: 20 tot 40 personen

Dit rijksmonument heeft een rijke geschiedenis en dat is ook vanbinnen goed te zien aan de karakteristieke balken en oude ramen. In beide verrassend ruime en sfeervolle zalen kun je vergaderen in stijl, in kleinere groepen. Huur je De Gieterij? Dan wordt De Maalderij op dat moment niet verhuurd, en andersom. De ruimtes zijn ook gecombineerd te huur.

SPACE.

Mr. H.F. de Boerlaan 153, Deventer

Capaciteit: tot 20 personen

Stoer, inspirerend, kunstzinnig en creatief: dat zijn de woorden die bij ons opkomen als we deze locatie beschrijven. In Space, de voormalige machinefabriek van Eijsink en tegenwoordig het werkatelier van kunstenaarsduo Spacecowboys (Albert Dedden en Paul Keizer), vind je de ruimtes Space Atelier en Space Keuken. De zichtbare stalen spanten en houten balkenplafonds zorgen voor een fijne sfeer. Ideaal om te vergaderen in kleine groepen. Huur je Space Keuken? Dan wordt Space Atelier op dat moment niet verhuurd, en andersom.

Volg PUNT op Facebook

Contact PUNT

Bel PUNT:  0570 59 44 65

Bel of What's App PUNT

Laurien: 06 28 25 20 23  

Egbert: 06 24 41 63 87 

 

Of mail je vraag:

punt@locatiepunt.nl

Locatie PUNT

Scheepvaartstraat 7

7411 MB Havenkwartier Deventer

 

Café aan de Haven 

Geopend van*:

maandag t/m donderdag:

11.00 tot 17.00 uur.

vrijdag:  11.00 tot 21.00 uur.

* met uitzondering van besloten groepen

Volg @locatiePUNT op Instagram