top of page
locatie-web.png
HOME
Schermafbeelding 2020-01-23 om 13.50.22.

Bijeenkomen bij PUNT

Vergaderen | Evenementen | Iets te vieren | Workshops

Bijeenkomen bij Punt 

Wil je vergaderen in Deventer, op een mooie en bruisende locatie aan het water?

 

Een presentatie, workshop, lezing of netwerkbijeenkomst organiseren?

 

Zoek je een locatie voor een opleidingsdag, training, teamdag of heidag?

 

Wil je een nieuw product of een nieuwe dienst lanceren? Of heb je iets te vieren en zoek je een inspirerende en goed bereikbare plek voor een borrel?

 

Met PUNT is (bijna) alles mogelijk. Ook kunnen we catering naar wens verzorgen: alleen koffie/thee/water of ook een lunch, borrel en/of diner. Velen gingen je al voor!

Teamdagen

&heidagen

Een teamdag of heidag op een andere plek dan kantoor kan zorgen voor veel inspiratie, andere inzichten en hernieuwde energie. Met PUNT is het mogelijk om in alle rust binnen te vergaderen, brainstormen en lunchen zonder onderbroken te worden.

Vergaderen

& presentaties

De ruimtes van PUNT zijn zeer geschikt voor vergaderingen en presentaties. Ze kunnen in verschillende opstellingen worden ingedeeld, waardoor het mogelijk is om met zowel kleine als grote groepen bijeen te komen.

Opleiden

trainingen,

&Workshops

Voor een workshop, opleidings- of trainingsdag op een inspirerende locatie in een informele setting ben je bij PUNT aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook in reeksen boeken of jaarafspraken maken.

Feestje,

Iets te vieren?

Ook als je iets te vieren hebt, kan het met PUNT! Het 40-jarig jubileum van je bedrijf bijvoorbeeld, of een borrel om een succesvolle maand af te sluiten. Eventueel met een creative activiteit. We regelen het graag voor je!

bottom of page