locatie-web.png
 

Workshops

bij PUNT

Activiteiten en workshops

PUNT is geen formele vergaderlocatie. Verre van, zelfs! Wij weten dat een informeel aspect gedurende de dag zorgt voor nieuwe energie en inspirerende inzichten. Daarom kun je bij PUNT jouw dag aanvullen met allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld door Egbert.EGD zelf of we vragen 1 van onze buren bijvoorbeeld.

 

Samen een creatief werkstuk maken dat je in je eigen kantoor hangt, suppen op het water voor de deur of een expeditie door het Havenkwartier, een spel op het plein vóór PUNT of de dag afsluiten met een borrel en een barbecue? Bij PUNT kan het allemaal.

Zelf workshops geven kan natuurlijk ook!

 

Neem contact op en gebruik PUNT als locatie voor jouw lessen, trainingen of cursussen.

Stencil art

Zelf aan de slag met een spuitbus? Het kan tijdens de workshop Stencil art. In de volksmond ook wel graffiti genoemd. Wij leggen uit en jij gaat aan de slag. 

Tape art

Een wit doek en heel veel rollen tape? Dat zijn de ingrediënten van de workshop tape art. Breng je doek zelf tot leven door het aanbrengen van lagen en diepte.

Stop-motion

Tijdens de workshop stop-motion ben je zelf de regisseur. Bedenk je verhaal, werk het uit in kleine setting, maak een afbeelding en monteer. Uniek in zijn soort.

Egbert.EGD mocht workshops verzorgen voor:

burgerweeshuis
tauw
drukwerkdeal
prodentfabriek
dok_h20
food_dock
expeditie_havenkwartier
theatership
gigant