top of page
locatie-web.png
HOME
IMG_4452.jpeg

Eten en Drinken bij PUNT

Maandag tot vrijdag is ons Cafe geopend voor Lunch en koffie met gebak.  En elke week een andere soep, broodje en salade van de week Op vrijdag gaan we langer door met een EetCafe met 3 wisselde gerechten vis, vlees en Vegetarisch.

Bij PUNT hebben we o.a. Nespresso koffie, thee, water, bruisend water met een smaakje, sappen, frisdranken, bier en wijn. We hebben gekozen voor een bewust blikconcept voor het bier en de frisdranken, waarbij we ook aan biologische opties hebben gedacht.

Een uitgebreide lunch of gezellige borrel met heerlijke hapjes in PUNT? Of een besloten diner of borrel, ook op dit gebied is (bijna) alles mogelijk. We hebben diverse arrangementen. Neem contact met ons op, we nemen graag de mogelijkheden met je door! PUNT werkt graag met dagverse producten uit eigen keuken.

 

Na een paar uur vergaderen trek in een snack of 4-uurtje? Dan kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, vers lekkers, nootjes, olijven, fruit, of groentensticks. PUNT heeft voor ieder wat wils!

 

Uiteraard kunnen we rekening houden met specifieke dieetwensen, allergieën (gluten, noten) of bepaalde voorkeuren (vegetarisch, vegan). Geef dit van tevoren even aan!

Bewust blikconcept

Bij PUNT hebben we zo veel mogelijk dranken in blik. Waarom?

PUNT 1: blik heeft een kleinere footprint & statiegeld

Er passen veel meer blikjes dan flessen in een vrachtwagen en er zit nu ook statiegeld op. Daardoor is er minder vervoer nodig. Ook kan drank in een blikje sneller worden gekoeld en blijft het langer koud dan in een flesje. Blik schijnt beter en makkelijker te recyclen te zijn, wat beter is voor het milieu. Dus deuk je blikjes niet in, dan zorgen wij dat hij weer terug in het recycle proces komt. 

 

PUNT 2: dranken blijven beter in blik

Drank in blik is langer houdbaar dan in glas. En we hebben geen restjes in grote flessen die we na een paar dagen weg moeten gooien!

 

PUNT 3: meer waar voor je geld

In de horeca krijg je vaak een fluitje of flesje frisdank van 0,2 cl. Met blik krijg je meer waar voor je geld, meestal 0,33 cl.!

 

PUNT 4: inhoud versus verpakking

Van een fles weekt het etiket af als je ‘m in een ijsemmer presenteert; bij blik is dit niet het geval. Vind je blik echt niet mooi of niet sjiek genoeg? Geen punt, dan schenken we het toch uit in een mooi glas. En trouwens, wat maakt het uit of je drankje in blik of glas zit, het gaat erom hoe het smaakt, toch? Dat drank naar blik zou smaken is een fabel!

 

PUNT 5: Can we kick it? Yes we CAN!

Het was voor ons ook nieuw, maar blik is dus blijkbaar beter! We vonden het dan ook een goed punt om voor blik te kiezen.

Tip: Luister ook de PUNTkast podcast met Dennis van DAVO-bieren

BLikconcept
bottom of page