locatie-web.png
 
IMG_1755.jpeg

Eten en Drinken bij PUNT

Bij PUNT hebben we o.a. Nespresso koffie, thee, water, bruisend water met een smaakje, sappen, frisdranken, bier en wijn. We hebben gekozen voor een bewust blikconcept voor het bier en de frisdranken, waarbij we ook aan biologische opties hebben gedacht.

 

Na een paar uur vergaderen trek in een snack of 4-uurtje? Dan kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, nootjes, olijven, energierepen, fruit, snoep of chocoladerepen. PUNT heeft voor ieder wat wils!

 

Liever een compleet verzorgd ontbijt of diner, een uitgebreide lunch of gezellige borrel met heerlijke hapjes? Ook op dit gebied is (bijna) alles mogelijk. Het is altijd maatwerk. Neem contact met ons op, we nemen graag de mogelijkheden met je door! PUNT werkt graag met dagverse producten uit eigen keuken.

 

Uiteraard kunnen we rekening houden met specifieke dieetwensen, allergieën (gluten, noten) of bepaalde voorkeuren (vegetarisch, vegan). Geef dit van tevoren even aan!

Bewust blikconcept

Bij PUNT hebben we zo veel mogelijk dranken in blik. Waarom?

PUNT 1: blik heeft een kleinere footprint

Er passen veel meer blikjes dan flessen in een vrachtwagen en er zit geen statiegeld op. Daardoor is er minder vervoer nodig. Ook kan drank in een blikje sneller worden gekoeld en blijft het langer koud dan in een flesje. Blik schijnt beter en makkelijker te recyclen te zijn, wat beter is voor het milieu. Dus als jij je lege blikje ‘prakt’ en in de juiste bak gooit, brengen wij het naar het recycleplein hier om de hoek.

 

PUNT 2: dranken blijven beter in blik

Drank in blik is langer houdbaar dan in glas. En we hebben geen restjes in grote flessen die we na een paar dagen weg moeten gooien!

 

PUNT 3: meer waar voor je geld

In de horeca krijg je vaak een fluitje of flesje frisdank van 0,2 cl. Met blik krijg je meer waar voor je geld: 0,25 of soms zelfs 0,33 cl.

 

PUNT 4: inhoud versus verpakking

Van een fles weekt het etiket af als je ‘m in een ijsemmer presenteert; bij blik is dit niet het geval. Vind je blik echt niet mooi of niet sjiek genoeg? Geen punt, dan schenken we het toch uit in een mooi glas. En trouwens, wat maakt het uit of je drankje in blik of glas zit, het gaat erom hoe het smaakt, toch?

 

PUNT 5: Can we kick it? Yes we CAN!

Het was voor ons ook nieuw, maar blik is dus blijkbaar beter! We vonden het dan ook een goed punt om voor blik te kiezen.

Tip: Luister ook de PUNTkast podcast met Dennis van DAVO-bieren