top of page
locatie-web.png
HOME

Workshop.EGD

Stop-motion

Stop-motion Workshop

Stop-motion bestaat al heel lang en is niets anders dan van elk frame een foto maken. Vervolgens kan je deze frames dan achter elkaar afspelen als animatie video. Zoals bij een tekenfilm. 

Tijdens de workshop vertellen wij je hoe het werkt, waar je het van kan kennen (de oude filmpjes van Buurman en Buurman bijvoorbeeld) wat je kunt maken en wat je ermee kunt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een storyboard. Wat wil je vertellen en wat heb je daarvoor nodig. Aan het eind van de workshop heb je jouw eigen video.

 

Door gebruik van StopMotion kan je bijvoorbeeld een te gekke intro maken voor die after movie van het teamuitje, de familiedag, het kinderfeestje of juist een korte bedrijfsanimatie. Hoe tof is dat?

Handige informatie:
Je wordt ontvangen met koffie, thee of ranja. Eenmaal tijd om aan de slag te gaan? Wij zorgen voor standaards en materialen. Eventueel kan je zelf een telefoon, tablet of camera meenemen.


Vraag gerust meer prijzen en mogelijkheden op voor deze workshop | De workshop duurt 2,5 uur voor een video van ongeveer 20-30 sec. 

Bekijk ook Stencil Art en Tape Art workshops.

Lees hier de meest gestelde vragen.

Indicatie van de kosten:
v.a. € 40,- per volwassenen
v.a. € 22,50 per kind

De workshop duurt 2,5 uur voor een video van ongeveer 20-30 sec. 

Egbert.EGD mocht workshops verzorgen voor:

tauw
burgerweeshuis
gigant
expeditie_havenkwartier
food_dock
dok_h20
theatership
bottom of page