top of page
  • Foto van schrijverPUNT

NIEUW: PUNT in STAAL.

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden


Inmiddels zit PUNT Events & Café al bijna 5 jaar in de Bodeloods aan de Scheepvaartstraat 7 in het Havenkwartier. Gestart als vergaderlocatie en uit de pandemie werd een lunchcafé geboren. Waar we doordeweeks koffie, gebak, lunch, borrel en op vrijdagavond eetcafe met maandelijkse wisselende hoofdgerechten serveren. Regelmatig zijn de beide ruimtes geboekt voor besloten bijeenkomsten. En dan is afhalen of een terras bezoek het enige wat mogelijk is voor café bezoekers. We krijgen meer ruimte voor groepen en kan het café meer open zijn.


Vanaf april 2024 bereid PUNT uit in het net opgeleverde gebouw STAAL. Op een steenworp afstand van het Café. We hebben 3 nieuwe ruimtes in de plint van Staal aan de Zuiderzeestraat. Op huisnummer 23 zal ons PUNT kantoor komen en tevens creatieve studio van Egbert.EGD en Stichting Street Art Streets.


Nieuwe Vergaderruimtes

De 2 ruimtes op huisnummer 21 (24m2) & nummer 25(42m2) zijn te huur voor groepen tussen de ca. 4 tot ca. 15 personen om geheel besloten te vergaderen, trainingen te geven, een podcast op te nemen of anders bijeen te komen. Voorzien van alle gemakken die je van PUNT gewent bent. Uiteraard kunnen we catering verzorgen vanuit, of in, ons café op max. 2 min. lopen. 


PUNT in STAAL vind u aan de Zuiderzeestraat 21-25 in Deventer




Ruimte: STAAL 25

PUNT in STAAL nr.25 is vanaf nu te huur! Deze geheel besloten ruimte voor een bijeenkomst tot ca. 15 personen  is perfect voor bijvoorbeeld een vergadering of training.  Deze creative ruimte heeft een eigen pantry met Nespresso koffie, Clipper en verse thee en een koelkast voor koude drankjes, verzorgde wc, smart tv met HdMI kabel, flip-over en white boards en WiFi. 2 lange tafels en 2kleine zitjes om in groepjes uit elkaar te gaan. En buiten openbare zitjes en uitzicht over de haven. En dit alles op 2 min. lopen van ons café aan de Scheepvaartstraat 7, van waar we alle catering wensen kunnen verzorgen. Boek nu #Staal25 via punt@locatiepunt.nl


PUNT in STAAL nr.25

Zuiderzeestraat 25

Havenkwartier Deventer



Ruimte: STAAL 21


PUNT in STAAL nr.21 is vanaf nu te huur! Deze comfortabele geheel besloten ruimte voor tot ca. 6 personen is super geschikt voor kleine bijeenkomsten zoals een privé gesprek of podcast, een kleine vergadering of team overleg.


Deze ruimte heeft een eigen pantry met Nespresso koffie, Clipper en verse thee en een koelkast voor koude drankjes, verzorgde wc, smart tv met HdMI kabel, flip-over en white boards. 2 lange tafels en 2kleine zitjes om in groepjes uit elkaar te gaan. En buiten openbare bankjes en uitzicht over de haven. En dit alles op 2 min. Lopen van ons café aan de Scheepvaartstraat 7, van waar we alle catering wensen kunnen verzorgen. Boek nu….#Staal25


PUNT in STAAL nr.21

Zuiderzeestraat 21

Havenkwartier Deventer











bottom of page