top of page
HOME

Vergaderen

bij PUNT

Vergaderen bij PUNT

Soms is bijeenkomen op een plek anders dan de bekende vergaderruimte erg inspirerend. Wij geloven dat dan de beste ideeën naar boven komen. Een dagje brainstormen, teambuilding op locatie of juist een keer vergaderen in een vernieuwende omgeving? Kom dan vergaderen in het Havenkwartier in Deventer. PUNT is vanaf 4 uur te huur, voor een dagdeel of gehele dag.

PUNT is geen standaard conferentiezaal maar een tweetal flexibel in te delen, lichte ruimtes met heerlijke zithoeken, tafels, fijn papier om op te schrijven, snoertjes en aansluitingen voor de laptop en natuurlijk de lekkerste koffie en thee. Met aankleding tot in de puntjes, waar iedereen het maandagochtend bij de koffieautomaat nog steeds over heeft.

 

Wij zorgen voor de benodigde materialen en uiteraard voor beregoed eten en drinken. Ontvangst met koffie en thee, of liever een lekker sapje? Wij regelen het. Halverwege de dag een lekkere lunch die zorgt voor extra energie? Tuurlijk! Je kunt zelfs je vergadering afsluiten met een creatieve workshop bij of rondom PUNT, om samen de opgedane ideeën in informele sfeer uit te laten. PUNT is daarnaast ook perfect voor presentaties, seminars en opleidingsdagen.

bottom of page