top of page
  • Foto van schrijverPUNT

9 Mei 2023: Hemels Havenkwartier!

Bijgewerkt op: 2 meiOp Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, nodigen we jullie graag uit voor een heerlijke dag vol smakelijke ontdekkingen op het Havenkwartier! Laat je verrassen door de Hemelse Horeca van Punt, Zwarte Silo & Valencia. Als trotse ondernemers op het Havenkwartier zijn we druk bezig om deze prachtige plek op de kaart te zetten. Hoe leuk is het dan dat je bij alle drie de gelegenheden een kijkje kunt komen nemen?


Voor slechts €30,- per persoon krijg je de kans om bij alle drie de locaties te komen proeven! Bij Punt wordt een heerlijke huisgemaakte soep geserveerd met een belegd broodje en een drankje naar keuze. Bij de Zwarte Silo kun je genieten van een smakelijke borrelplank met een speciaal biertje, en bij Valencia waan je je in Mediterrane sferen met tapas en sangria!


Ook aan de jongere genieters is gedacht! De kids kunnen hun creativiteit kwijt bij Punt, spring op het legendarische springkussen, maak de leukste foto in de photobooth en bekijk de haven vanaf het water tijdens een van de boottochtjes. En als je nog zin hebt in een verkoelend ijsje, staat Valencia's ijskraam voor je klaar! (De rondleiding voor €3,50 van expeditie havenkwartier gaan helaas niet door, en zijn niet meer te boeken)


Zoveel leuks en vooral lekkers tijdens Hemelvaartsdag wil je niet missen!


Koop snel je ticket, want VOL = VOL

Tickets via Valencia: www.bit.ly/hemelshavenkwartier
Comments


bottom of page