top of page
  • Foto van schrijverPUNT

Broodje Bal terug in de Bodenloods aan de Haven in Deventer


"Vroeger kon je hier een heerlijk broodje bal eten in Café Bodencentrum." Dit kregen Laurien Mink en Egbert Scheffer vaak te horen toen eind 2019 begonnen met evenementen locatie en Café PUNT. En nu ze uit eigen keuken lunch serveren is het broodje bal terug in de Bodenloods. En hij valt in de smaak!


In november 2019 starten Laurien en Egbert evenementen locatie PUNT aan de Scheepvaartstraat 7 in het Havenkwartier. Ze focussen zich vooral op groepen. In drie mooi aangeklede ruimtes waar je je gelijkt thuis voelt, ontvangen ze vooral zakelijke gasten voor bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Helaas van korte duur, maart 2020 moeten ze tot hun spijt de deuren alweer sluiten vanwege de maatregelen die gelden door de corona crises.


De zomer van 2020 openen ze enigszins noodgedwongen ook als Café aan de haven. Dit was al wel het plan dat ze hadden voor de vakantiemaanden, maar nu was het één van de weinige dingen die konden in de 1,5 meter samenleving. Dus Café PUNT was geboren. Veel gasten van het café deed het denken aan de tijd van het “Bodencentrum” dat vroeger door Corrie gerund werd op deze locatie omdat ze daar zo’n lekkere gehaktbal verkochten.

In oktober 2020 kwam Corrie met een vriendin een bezoek brengen aan PUNT. Een fijne ontmoeten met de lieve maakster van de beroemde gehaktbal. Ze vertelde ook over een broodje troep en als we het recept kunnen achterhalen komt die misschien ook op de kaart. Het was een eer haar te ontmoeten en ze vertelde de meest prachtige verhalen over haar tijd in de Bodenloods.

Als eerbetoon heeft PUNT nu een “broodje bal” op de gloednieuwe lunchkaart. Niet zomaar een bal maar 1 van de top 3 in 2020 lekkerste Gehaktballen van Nederland. Gemaakt door Ilona van Ree van de Groene Weg Slager uit Deventer.


Wilt u het broodje bal of een ander gerecht van onze kaart komen proeven, het terras van PUNT is open van maandag tot vrijdag v.a. 12 uur voor lunch, koffie of een borrel. Vanaf 5 juni zijn we ook weer binnen open en kan je onze prachtig ruimtes veilig huren voor vergaderen en bijeenkomen op 1,5 meter. Kijk voor meer informatie op locatiepunt.nl/verhuur

Comments


bottom of page