top of page
  • Foto van schrijverPUNT

12/5 Wat een K*teind! “PodcastersLIVE”


Vrijdag 12 mei 2023 - 20:00 uur

Wat een Kuteind! “PodcastersLIVE”

MET: Robert & Nusa

GAST: oa. Elske Huisman & Saskia Lodeweges

In deze podcast nemen Robert en Nusa de luisteraars mee in hun tocht naar de New York Marathon van 2025. Als amateurlopers gaan ze op weg naar dit gigantische hardloopevenement. Waar lopen ze tegenaan, wat moeten ze allemaal regelen, waar hebben ze (nog) niet aan gedacht en nog heel veel meer.

Robert en Nusa zijn getrouwd, komen uit Deventer en hebben een liefde voor hardlopen. Deze podcast maken ze omdat ze het leuk vinden om te doen....en stiekem omdat ze hopen dat jullie het ook leuk vinden.


In deze live opname bespreken we de Rotterdam Marathon, die 16 april plaats vind/vond. Deze keer te gast de hardloop vriendinnen van Nusa, want in deze live aflevering gaan ze voor het eerst terugblikken op de marathon die de dames gelopen hebben in Rotterdam. Voor allen was het hun eerste marathon ooit. En dat was best spannend. Hoe ging het, wat ging goed en wat viel tegen? Eens en nooit weer of zien we naast Robert en Nusa de hardloop vriendinnen ook aan de start in New York? De podcast garandeert weer een uurtje chaos, lachen en gezelligheid in combinatie met alles wat er besproken moet worden over hardlopen. Eerlijk, oprecht en ongegeneerd.

Volg deze podcast ook op Insta via @wateenkuteind_podcast

Kom LIVE luisteren & eventueel vragen stellen. Het is ook mogelijk om vooraf te dineren in PUNT. (reserveren gewenst)
留言


bottom of page