top of page
  • Foto van schrijverPUNT

31/3: NamaramaShow @ PodcastersLIVE in PUNT

Bijgewerkt op: 15 apr. 2023


31 Maart 2023 v.a. 20:00 uur.

NAMARAMA SHOW “PodcastersLIVE”

Host: Floris Gast: Willem de Beukelaer


Crowdfunding:

Luister de Podcast:


Floris maakt al enkele jaren zijn Namarama Show, een podcast over en met namen uit de wereld van marketing, reclame en ondernemerschap. Deze keer is de legendarische stuntregisseur Willem de Beukelaer zijn gast.

Willem werkte mee aan meer dan 300 films in binnen- en buitenland, regisseerde films en commercials, won een Gouden Kalf en is ook nog kroegbaas. We hebben het over de filmwereld, de ups en downs uit zijn bewogen leven en Willem’s nieuwste filmproject.


Kom LIVE luisteren & eventueel vragen stellen.
Persbericht:

“Podcasters LIVE” met Willem de Beukelaer De Namarama Show met Nederlands bekendste stuntlegende

Bij Locatie Punt op het Havenkwartier in Deventer vindt vrijdag 31 maart de live opname plaats van De Namarama Show podcast. Deze keer met stuntlegende Willem de Beukelaer die meewerkte aan meer dan 300 films in binnen- en buitenland.

Willem de Beukelaer

Als zoon van Nederlands eerste echte stuntman Hammie de Beukelaer (werkte mee aan Floris en Q&Q) zet hij het werk van zijn vader voort. Maar hij gaat verder en richt een stuntbedrijf op, wordt stunt coördinator en begint zelf te regisseren. Hij werkte samen met Paul Verhoeven, Jackie Chan, Martin Koolhoven, Renny Harlin. Films en series als Baantjer, Flikken, Zwartboek, Mindhunters… en ga zo nog maar een tijdje door. Hij is winnaar van een Gouden Kalf en Member of the Academy (oftewel de jury van de Oscars). Daarnaast is hij ook nog actief als ondernemer, zo runt hij meerdere kroegen.

Het gesprek zal gaan over filmtitels, de namen van de kroegen die Willem beheert, zijn bewogen leven, de achterkant van de filmwereld, de Oscars en zijn liefde voor stunts. Ook is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen. De toegang is gratis, start is om 20:00, inloop vanaf 19:30. Vooraf dineren is ook mogelijk, reserveren gewenst.

Voor het eerst zal de Namarams Show met live publiek worden opgenomen. Het is de 59ste aflevering van deze podcast mét en over namen uit de wereld van marketing, reclame en ondernemerschap. Interviewer Floris Hülsmann, eigenaar en oprichter van naamcreatiebureau Namarama uit Deventer, maakt al enige jaren deze podcast (noteerde een no 1 positie in ‘Zakelijk’ op Apple podcasts en bijna 30k downloads).Comments


bottom of page