top of page
  • Foto van schrijverPUNT

7/4 PodcastersLIVE:"Hoe is dat bij jou?"


GoedeVrijdag 7 april 2023 - 20:00

"Hoe is dat bij jou?" PodcastersLIVE

MET: Isabelle Renate la Poutré & Vera Bon

GAST: Jesse Laport (Stadsdichter Arnhem)


"Hoe is dat bij jou?" is een podcast waarin twee totaal verschillende, beste vriendinnen praten over het leven en de dingen. Isabelle Renate la Poutré is Fotografe & filmmaakster. Op 2 april 2023, Wereld Autisme Dag, is de première van haar persoonlijke docu "Inside Aut" in MIMIK. Artiest Vera Bon maakt Nederlandstalige, poëtische synth pop. Op 27 mei 2023 released ze haar nieuwe album "Zweven" in het Burgerweeshuis in Deventer. Genoeg om over te praten en te vragen dus.


Te gast: Jesse Laport (1991, Arnhem) is een hele mond vol, waaronder: gediplomeerd schrijver, artiest, dichter, docent, muzikant, acteur, redacteur, voice-over, copywriter, curator, organisator en presentator. Laport laat lachen en huilen, maar liever nog denken, en zorgt met scherpzinnige humor en kritische reflecties voor een onvergetelijke indruk.

Op 11 januari 2012 werd Jesse Laport benoemd tot Stadsdichter van Arnhem. Een nog officieuze titel in Arnhem. De Provincie benoemde hem zelfs tot Dichter des Gelderlands.


..en misschien speelt Vera wel een paar nummers live! Het is ook mogelijk om vooraf te dineren in PUNT. (Reserveren gewenst via 0570 594465 of mail je vraag naar: punt@locatiepunt.nl)


"Inside Aut" Kaartjes zijn te koop via MIMIK.nl

Kaartjes release van "Zweven" via Burgerweeshuis.nl


Comments


bottom of page